Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 06/11/2018

Ένα πελώριο εργαστήριο παραγωγής ναρκωτικών στα περίχωρα του Σίδνεϊ ήρθε πρόσφατα στο φως, με την αστυνομία να ανακαλύπτει έναν σκοτεινό θησαυρό ναρκωτικών, πυρομαχικών και εξοπλισμού.

Το εργοστάσιο προμήθευε, κατά την αστυνομία της Αυστραλίας, τα ναρκωτικά χάπια στα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, περιλαμβανομένης και της νοθευμένης ουσίας MDMA στο φεστιβάλ Defqon.1 στις 18 Σεπτεμβρίου που στέρησε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, αφήνοντας άλλους τρεις να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Telegraph», η έρευνα ήρθε μάλιστα ως απάντηση στους θανάτους και το ένταλμα έρευνας έφερε την αστυνομία στα περίχωρα του Σίδνεϊ, όπου σε μια επιχείρηση που κράτησε 4 μέρες κατασχέθηκαν «450 αντικείμενα από το σοφιστικέ εργαστήριο ναρκωτικών».

[custom:google-ads]

Μεταξύ αυτών, 21 κιλά σκόνης και χαπιών MDMA, κιλά κοκαΐνης, στεροειδών και μεθαμφεταμίνης, αλλά και δεκάδες κιλά ουσιών από τις οποίες προκύπτουν τα συνθετικά ναρκωτικά.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του εργοστασίου, ο 39χρονος Bennett Jolly, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων…

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis