Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 26/02/2019

Άγριο ξύλο έπεσε χθες το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με «πρωταγωνιστές» ανώτατο και πρόσφατα αποστρατευθέντα αξιωματικό και έναν εν ενεργεία αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αστυνομικοί φέρονται να έχουν διαφορές μεταξύ τους για υπηρεσιακά θέματα για τα οποία ο ένας παραπέμφθηκε σε ΕΔΕ έπειτα από αναφορά του ανώτατου αξιωματικού που πλέον έχει αποστρατευθεί.

[custom:google-ads]

Η κόντρα τους όμως, η οποία είχε γίνει αντιληπτή από τους συναδέλφους τους εδώ και κάποιο διάστημα, δεν έμεινε στις λεκτικές αντιπαραθέσεις, και η κατάσταση χθες ξέφυγε, με τους δύο να πιάνονται στα χέρια, προκαλώντας την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αστυνομικός τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει σε ΕΔΕ που διενεργείται σε βάρος του για σοβαρό παράπτωμα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ανώτατος αξιωματικός.

Χθες ο ανώτατος αξιωματικός μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να τελειώσει μια υπόθεσή του σχετικά με την συνταξιοδότησή του.

Την παρουσία του πληροφορήθηκε ο εν ενεργεία αστυνομικός και έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση πιάστηκαν στα χέρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός θα υποβάλλει μήνυση κατά του αξιωματικού, αλλά μέχρι αργά τα μεσάνυχτα αυτό διαψεύδονταν από ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

zougla.gr με πληροφορίες από megnesianews.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis