Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 25/06/2017

Στα χέρια της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης βρίσκονται οι περισσότεροι από τους κακοποιούς, που εξαπέλυαν πέρσι τον Ιούλιο τη μία μετά την άλλη τις ληστρικές επιθέσεις σε βίλες και πολυτελείς κατοικίες της Μυκόνου, όπου παραθέριζαν οικονομικά ευκατάστατοι επισκέπτες.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας

Η Αστυνομία της Μυκόνου περίπου έναν χρόνο μετά, κατάφερε να ταυτοποιήσει δράστες που είχε συλλάβει για άλλες υποθέσεις με τις κινηματογραφικές εισβολές, που είχαν μεταξύ άλλων στόχους τον πρώην άσο του NBA Ρονι Σεϊκέλι και τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Φαχάντα Αλ Σουντ.

Θύματα των συμμοριών είχαν πέσει στις ληστρικές επελάσεις και δεκάδες άλλοι αλλοδαποί και Έλληνες τουρίστες σε επαύλεις, αλλά από τα στοιχεία που υπάρχουν εξιχνιάστηκαν οι έξι από αυτές.

Το μπαράζ των επιδρομών τον Ιούλιο του 2016

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας από τις 9 έως τις 15 Ιουλίου του 2016 στη Μύκονο, έδρασαν συγχρόνως αλλά παράλληλα… τρεις συμμορίες κακοποιών, μέλη των οποίων είχαν κάνει… απόβαση στο νησί των σελέμπριτις, από άλλες περιοχές της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατηγορούμενοι για το μπαράζ επιθέσεων κατά πάμπλουτων επισκεπτών είναι ένας Μαροκινός και ένας Ιρακινός, που αποτελούσαν τη μία σπείρα.

Πέντε Αλβανοί- Δύο συμμορίες ανεξάρτητες

Επίσης στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη και πέντε Αλβανοί, οι οποίοι είχαν συστήσει… δύο συμμορίες των τριών και δύο ατόμων.

Ο Μαροκινός με τον Ιρακινό βρίσκονται ήδη στη φυλακή για ληστεία που είχαν διαπράξει σε ενοικιαζόμενη κατοικία της Μυκόνου πέρσι το καλοκαίρι(σ.σ. προφυλακίστηκαν για την πράξη αλλά τώρα προέκυψαν στοιχεία και για ληστρικές εισβολές την ίδια περίοδο.

Η συμμορία των τριών Αλβανών είχε συλληφθεί στα τέλη Ιουλίου του 2016 για ναρκωτικά και κατοχή κλοπιμαίων αλλά και γι’ αυτούς τώρα προέκυψαν στοιχεία συμμετοχής τους στις εισβολές.

Οι κινηματογραφικές επιδρομές του Ιουλίου στο νησί των Ανέμων

Οι κινηματογραφικές εισβολές εν ώρα απουσίας και διασκέδασης των επώνυμων ενοίκων των κατοικιών είχαν εξαπολυθεί από τις συμμορίες με θύματα άτομα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία, τη Γαλλία, την Αγγλία και πολλές άλλες χώρες.

Η εισβολή στην έπαυλη του Σαουδάραβα

Ειδικότερα για το χτύπημα στην έπαυλη του Σαουδάραβα πρίγκηπα, η Αστυνομία αναφέρει ότι εισέβαλαν μετά τα μεσάνυχτα της 19ης  Ιουλίου 2016, σπάζοντας το παράθυρο και τη μπαλκονόπορτα.

Ερεύνησαν τους χώρους επί ώρες καθώς ο Σαουδάραβας απουσίαζε με την οικογένειά  του και τη συνοδεία του και άρπαξαν ένα κολιέ με διαμάντια, ένα χρυσό κολιέ αξίας 35.000 ευρώ, χρυσά ρολόγια χειρός.

Του Πέτρου Καρσιώτη

www.alphafreepress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis