Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 08/05/2016

Δεν τον πιάνει το… μάτι, αλλά ήδη έχει πλούσιο «ρεπερτόριο» στις κλοπές με κάθε δυνατό τρόπο ένας πιτσιρίκος που δρούσε στον Βόλο! Όμως, η έλλειψη εμπειρίας του στοίχισε ακριβά, καθώς εντοπίστηκε μετά τις δυο απανωτές κλοπές που διέπραξε.

Μόλις 13 χρόνων είναι ο «άγουρος» κακοποιός που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας! Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε τρυπώσει στο σπίτι μιας 57χρονης γυναίκας από ένα παράθυρο που βρήκε ανασφάλιστο και είχε αρπάξει 160 ευρώ και χρυσό δαχτυλίδι. Αμέσως μετά, με τα κλοπιμαία στην τσέπη, ο θρασύς πιτσιρίκος χτύπησε την πόρτα μιας 82χρονης και κατάφερε να την κρατήσει απασχολημένη με διάφορες προφάσεις. Έτσι, μπόρεσε να αρπάξει δυο χρυσά βραχιόλια και 88 ευρώ!

Όμως, εντοπίστηκε και όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στα θύματά του. Ο 13χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπές και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος, ενώ αναζητούνται οι γονείς του σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis