Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:30 | 13/02/2016

«Φορτωμένο» με κλοπιμαία βρήκαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένα νεαρό Έλληνα που αναζητούσαν στο Ηράκλειο, μετά την καταγγελία μιας 39χρονης Σέρβας ότι είχε τρυπώσει μέσα στο σπίτι της και είχε αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ. 

Ο 26χρονος δράστης, που εντοπίστηκε και συνελήφθη, είχε ακόμη πάνω του τέσσερα κινητά, δυο πορτοφόλια με μικρό χρηματικό ποσό, αλλά και ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Έτσι, παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι είχε  διαπράξει συνολικά έξι κλοπές σε σπίτια και ένα κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Οι διαρρήξεις είχαν γίνει τον τελευταίο μήνα και ο νεαρός κακοποιός είχε βάλει στο χέρι μετρητά, κοσμήματα, φορητούς υπολογιστές, ένα i-pad, παιχνιδομηχανέςplaystation με τηλεχειριστήρια, μια φωτογραφική μηχανή κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 6.000 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπές, ενώ οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης ερευνούν αν είχε χτυπήσει και σε άλλες περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis