Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:09 | 05/10/2019

Στα χέρια στης αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευή, ο 39χρονος Έλληνας δραπέτης από το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα, τον 39χρονο που είχε δραπετεύσει στις 30 Σεπτεμβρίου από το Α.Τ. Εξαρχείων εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικοί εχθές το βράδυ, στην οδό Μασσαλίας στο κέντρο της Αθήνας.

Να σημειώσουμε ότι εις βάρος του δραπέτη εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές. Ο 39χρονος είχε ζητήσει να πάει τουαλέτα και τότε απώθησε τον αστυνομικό φρουρό για να δραπετεύσει.

[custom:google-ads]

Στη συνέχεια, ο 39χρονος δραπέτης κατόρθωσε να βγει στο δρόμο από το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και να εξαφανιστεί και έκτοτε να αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, μέχρι εχτές οπότε και συνελήφθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Να τονιστεί ότι η ηγεσία της ΕΛΑΣ, παράλληλα, έχει ξεκινήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για την υπόθεση και για τις ακριβείς συνθήκες κατά τις οποίες ο κρατούμενος ξέφυγε από τον έλεγχο του αστυνομικού φρουρού και κατόρθωσε στο να φτάσει να αποδράσει από Τ.Α. Εξαρχείων.

sputniknews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis