Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:54 | 16/05/2016

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/5) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο νεαροί, ηλικίας 17 και 16 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Παράλληλα κατηγορούνται οι γονείς των δυο συλληφθέντων, ηλικίας 45, 43, 40 και 30 ετών για παραμέληση της εποπτείας τους.

Νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο Αγρίνιο, οι δύο νεαροί, ενεργώντας από κοινού, προσπάθησαν να μπουν σε τροχόσπιτο ιδιοκτησίας 49χρονου, ωστόσο τράπηκαν σε φυγή μόλις έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη. Για τη σύλληψή τους ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους σε μικρό χρονικό διάστημα και τη σύλληψή τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των γονιών τους συνεχίζονται. Το προανακριτικό έργο ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα στο agriniovoice.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis