Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:27 | 18/01/2018

"Στα χέρια του Εσωτερικών Υποθέσεων παραδόθηκαν οι " εγκληματίες " συνάδελφοι του Τμήματος Ομονοίας, Αρχιφύλακας και Υπαστυνόμος που δεν συμορφώθηκαν σε εντολές μεγαλοδημοσιογράφου και εκείνος δια πληρεξουσίου δικηγόρου τους υπέβαλλε μήνυση.

Σίγουρα σήμερα μεσάνυχτα, κρατούμενοι και ανακρινόμενοι από τους καλούς συναδέλφους του Εσωτερικών Υποθέσεων θα αποκομίσουν τη μεγαλύτερη εμπειρια της ζωής τους, ποιο σίγουρα όμως στο μέλλον, αυτή η βάσανος δημιουργεί σε κάποιους την βεβαιότητα ότι το " όργανο " δεν θα ξανατολμήσει να αρνηθεί προσταγές από την εξουσία, του χρηματος, της δημοσιογραφιας, της πολιτικής κ.α.

Οι συνάδελφοι ζήτησαν τη βοήθεια και στήριξη του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, και οπως πάντα ασχέτως με το βαθμό, την ιδιότητα, μέλους ή μη μέλους, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦΕΑΑ με το δικηγόρο κ .Π Μαντούβαλο οδεύουν για το Εσωτερικών Υποθέσεων να δώσουν στους συναδέλφους αυτό που τους οφείλει αλλά τους στερεί η πολιτεία και η αστυνομία.

Η Ηγεσίες μας, της Διευθύνσης Αθηνών , της Γενικής Αστ. Διευθύνσης , του Αρχηγείου έχουν βγει στη "γύρα " των πολιτικών γραφείων για ελεημοσύνη και ράβουν κοστούμια για τις κρίσεις των ημερών."

** Η ανωτέρω ενημέρωση/τοποθέτηση αναρτήθηκε πριν λίγα λεπτά στο fb από τον Πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών κο Βασίλη Ντούμα

 

Διαβάστε στο Policenet.gr :  O Στεφανάκος κυκλοφορούσε πάντα με συνοδεία και θωρακισμένο αυτοκίνητο - Ποιες είναι οι πρώτες εκτιμήσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis