Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:31 | 06/05/2017

Σχεδόν μισό κιλό χασίς, αλλά και «σκληρά» ναρκωτικά όπως κοκαΐνη και ηρωίνη, έκρυβαν στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιό τους στην Ιστιαία Ευβοίας δυο αδέλφια που συνελήφθησαν με αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., ενώ στην κατοχή τους  κατασχέθηκε και πλήθος παράνομων όπλων.

Αρχικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο μετά από έλεγχο που του έκαναν, όταν βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης. Την ώρα που έκαναν έρευνα στην κατοικία του, έφτασε και ο 39χρονος αδελφός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη  καθώς είχαν βρεθεί στο σπίτι 81,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα «φιξάκια» με συνολικά τρία γραμμάρια κοκαΐνης, δυο γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», τρία αεροβόλα πιστόλια replica με γεμιστήρες και θήκες με μεταλλικά και πλαστικά σφαιρίδια, τρία αναδιπλούμενα μαχαίρια με λάμες μήκους επτά εκατοστών το καθένα, μια ζυγαριά ακριβείας, μία κεραμική πλάκα με υπολείμματα ναρκωτικών, ένας φορητός υπολογιστής και 535 ευρώ. 

Ακολούθησε έρευνα στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούν τα αδέλφια στην ευρύτερη περιοχή, όπου κατασχέθηκαν άλλα 380 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,22 εκατοστών, δυο αναδιπλούμενα μαχαίρια με λάμες οκτώ εκατοστών το καθένα, πλήθος μεταλλικά σφαιρίδια και δυο κλομπ! Εκεί, κατασχέθηκε και το κυνηγετικό όπλο ενός 46χρονου με 25 φυσίγγια, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν διέθετε άδεια γι' αυτό και είχε ξύσει τον αριθμό του! Ο 46χρονος αναζητείται για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, ενώ τα αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis