Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:30 | 11/02/2017

Πολύ αποτελεσματικές ήταν οι έρευνες των διωκτικών αρχών μετά τις τέσσερις υποθέσεις κλοπών και ισάριθμες απόπειρες που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στα Χανιά.

Έτσι, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι τέσσερις υποθέσεις κλοπών και ακόμη πέντε περιπτώσεις απόπειρας κλοπής, από καταστήματα, επιχειρήσεις, μία τράπεζα και ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων και σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες το βράδυ ένας 35χρονος, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, άγνωστος δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να μπει σε τραπεζικό κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά με σκοπό την κλοπή, προκαλώντας σε αυτό ζημιές.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο 35χρονος διέπραξε την απόπειρα κλοπής.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 30.01.2017 έως και την 10.02.2017, διέπραξε συνολικά τέσσερις κλοπές και πέντε απόπειρες κλοπών, αφαιρώντας χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας ταυτόχρονα και ζημιές στα εν λόγω καταστήματα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis