Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:49 | 27/06/2020

Μία… «πρωτότυπη» συνεργασία Στρατού Ξηράς και Πολεμικής Αεροπορίας στη…Σχολή Ευελπίδων!

Είναι γνωστό ότι η διακλαδική συνεργασία αποτελεί το ζητούμενο στην εποχή μας μεταξύ όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και προς αυτό τον τελικό αντικειμενικό σκοπό, στοχεύουν όλες οι επιμέρους δράσεις τους!

Μία εξαιρετική «απόδειξη» αυτού είχαμε εχτές στην τελετή ορκωμοσίας και επιδόσεως των ξιφών στους νέους ανθυπολοχαγούς της Τάξεως 2020 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ)…

Οι πατεράδες παλαιοί Φαντομάδες, εκ των οποίων ο ένας εκπαιδευτής του άλλου.

Οι γιοί αμφοτέρων νέοι ανθυπολοχαγοί της Τάξεως 2020 της ΣΣΕ, πυροβολητής ο ένας και «μαυροσκούφης» τεθωρακισμένος ο άλλος!

Πιο συγκεκριμένα.

Ο Σμήναρχος (Ι) Χαρίτων Χαρούσης παλαιός «Φαντομάς» με τα RF-4E Phantom της 348 Μοίρας Τακτικής Αναγνωρίσεως είχε ως εκπαιδευτή του στα Phantom τον αρχαιότερό του Σμήναρχο (Ι) Νικόλαο Τσούτσουρα.

Ο πυροβολητής (και αλεξιπτωτιστής στατικού ιμάντα ήδη) Ανθυπολοχαγός (ΠΒ) Αναστάσιος Χαρούσης είναι συμμαθητής και ήδη συνάδελφος με τον Ανθυπίλαρχο Γεώργιο Τσούτσουρα με τον οποίο γνωρίζονταν από μικρά παιδιά από τα αεροδρόμια που υπηρετούσαν οι πατεράδες τους.

Έτσι  οι δύο οικογένειες βρέθηκαν στη μεγάλη χαρά των παιδιών τους, που ξεκινούν από σήμερα τη σταδιοδρομία τους στη μεγάλη οικογένειά του Στρατού Ξηράς!

Για να επαληθευτεί για άλλη μία φορά το γνωστό «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» ή το «συνέχεια στην υπηρεσία της Πατρίδος»!

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis