Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 17/09/2020

Σκοπός του αποκλειστικού για το πελατολόγιό μας τραπεζικού προϊόντος, είναι ένα στεγαστικό δάνειο που μπορεί να καλύψει τις στεγαστικές του ανάγκες.

Η IMS, αναγνωρίζοντας όσα προσφέρουν με τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα και σε όλους εμάς τα στελέχη και μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχει εξασφαλίσει για αυτούς ένα μοναδικό και αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν.

Σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών, σχεδιάσαμε ένα ασυναγώνιστο προϊόν αποκλειστικά για τους ένστολους προσφέροντας το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς (από 2,62%) και μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%.

Το προϊόν απευθύνεται στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία), της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος.

Η IMS αξιοποιώντας την ηγετική της θέση στην τραπεζική αγορά και αναγνωρίζοντας την επαγγελματική σταθερότητα και προοπτική της εν λόγω εργασιακής ομάδας πέτυχε να είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει ένα αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν.

Ένα στεγαστικό δάνειο που διατίθεται αποκλειστικά για το πελατολόγιο της και δεν προσφέρεται από το δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας ή άλλο εναλλακτικό δίκτυο.

Η αποκλειστικότητα αυτού του ασυναγώνιστου τραπεζικού προϊόντος μας έχει φέρει στην ευχάριστη θέση κάθε μήνα κατά μέσο όρο να μεσολαβούμε στο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι 15 οικογένειες ενστόλων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜS τηλεφωνικά στο: 210 9520047-48 (Δευτέρα - Παρασκευή 8:00 έως τις 17:00) ή στη Φόρμα Επικοινωνίας εδώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis