Στεγνώνουν με πιστολάκι τις δικογραφίες στο Εφετείο Αθηνών - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Στεγνώνουν με πιστολάκι τις δικογραφίες στο Εφετείο Αθηνών - ΒΙΝΤΕΟ
Κωμικοτραγικές είναι οι εικόνες στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών, καθώς μετά από νεροποντές οι υπάλληλοι, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, πρέπει να χρησιμοποιούν πιστολάκι για τα μαλλιά προκειμένου να στεγνώνουν τις δικογραφίες που έχουν γίνει μούσκεμα.
 
Ετσι μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Βικτώρια», επανήλθε το θέμα στην επικαιρότητα με τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο Εφετείο Αθηνών. Τοίχοι γεμάτοι υγρασία, ταβάνια που στάζουν, κουβάδες στο πάτωμα για να συγκεντρώνουν το νερό της βροχής και δικογραφίες «πνιγμένες» από την νεροποντή.
 
 
Ο Θανάσης Κόκκινος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας μιλώντας στην εκπομπή του Open TV «Ώρα Ελλάδος 7» επανέλαβε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τόνισε «Έχουμε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη μεταφορά του αρχείου. Οι τρύπες που βρίσκονται στο ταβάνι, εδώ και ένα χρόνο, έχουν ως αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο. Δεν υπάρχει ψηφιακή μορφή, είναι όλα πρωτότυπα. Δυστυχώς η ταλαιπωρία των πολιτών είναι το επόμενο στάδιο».
 
Το βίντεο με την κατάσταση που επικρατεί στα υπόγεια του Εφετείου
 
Κουβάδες, νερά και τριτοκοσμικές εικόνες κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα.

iefimerida.gr