Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 09/08/2015

Χειροπέδες σε 17 άτομα για ναρκωτικά, κλοπές και διάφορα άλλα αδικήματα το τελευταίο 24ωρο στους νομούς της Στερεάς Ελλάδας....

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και συγκεκριμένα, ένας ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) αλλοδαποί, για απόπειρες κλοπών.

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και ειδικότερα, δύο (2) ανήλικοι κατηγορούμενοι για κλοπή και μία ημεδαπή για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί σε περιοχές της Εύβοιας και συγκεκριμένα:

  •  στη Χαλκίδα, δύο ημεδαποί από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., ένας ημεδαπόςαπό αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. και ένας ημεδαπός από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και
  •  στη περιοχή του Αλιβερίου, δύο ημεδαποί από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε.,

για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) Εντάλματα βίαιης προσαγωγής.

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα, δύο (2) ημεδαποί στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς και μία ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, συνελήφθη αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας,διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis