Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:58 | 22/04/2017

Στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11:30 από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε ένα ιδιαίτερο ρεπορτάζ.

Με τιμή στη μνήμη των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους σε ώρα υπηρεσίας στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας αλλά και του νεαρού στρατονόμου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας θα ξεκινήσει η εκπομπή. Η εκπομπή έχει θέματα που αναδεικνύουν το κοινωνικό έργο του στρατού όπως η παρασκευή ψωμιού σε φούρνους εκστρατείας το οποίο στη συνέχεια διανέμεται σε συσσίτια της εκκλησίας.

Για τη σημασία της οικογένειας μιλά στην εκπομπή Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος έχει δέκα παιδιά! Οι δυο μεγαλύτερες κόρες του φοιτούν σε στρατιωτικές σχολές και συγκεκριμένα στη Σχολή Ευελπίδων και τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.

Μιλούν στην εκπομπή ο ίδιος και η σύζυγος του. Περιγράφουν την καθημερινότητα τους, τις δυσκολίες αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Στην εκπομπή υπάρχει επίσης ρεπορτάζ για την ελληνική αποστολή στο Κόσοβο με τον τομέα ευθύνης που έχει αναλάβει, τον τρόπο ζωής των στελεχών που υπηρετούν εκεί και την επικοινωνία τους με τις οικογένειες τους στην πατρίδα.

 www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis