Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:43 | 20/06/2019

Την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θίξαμε  θέματα που απασχολούν τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού αλλά και τους Αστυνομικούς γενικότερα. Κύριο μέλημα μας, όπως αναφέραμε, είναι η συνεχής αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας στον τόπο μας καθώς και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας αλλά και η περαιτέρω θωράκιση των δημόσιων λειτουργών - υπερασπιστών του νόμου.

Από την πλευρά του ο κ. Σενετάκης αφού άκουσε με προσοχή όλα όσα του γνωρίσαμε δήλωσε δημοσίως τα εξής :

"Κάθε φορά που επισκέπτομαι το Αστυνομικό Μέγαρο αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα χώρο όπου στεγάζονται άνθρωποι που νοιάζονται για τον άνθρωπο. Τα στελέχη της Αστυνομίας δεν είναι εχθροί της Δημοκρατίας μας. Είναι οι άγρυπνοι φρουροί της. Διότι χωρίς την τήρηση του νόμου και τάξης δεν υπάρχει Δημοκρατία. Συζητήσαμε για πολλά. Και συμφωνήσαμε ότι οι αστυνομικοί προσλαμβάνονται για να φυλάνε τον κόσμο, όχι τα γραφεία τους. 

1.500 νέοι Αστυνομικοί θα προσληφθούν και θα αποκαταστήσουν το αίσθημα ασφάλειας που δικαιούνται να νοιώθουν οι πολίτες."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ενημέρωση για την φιλοξενία των παιδιών του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας της Κρήτης σε Παιδική Εξοχή

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis