Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:13 | 03/01/2017

Εχθές γράφαμε για την πρόσφατη επιτυχία των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος που την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς κατάφεραν να συλλάβουν έναν επικίνδυνο κακοποιό (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο του policenet.gr).

Σήμερα είναι η σειρά των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας να απασχολήσουν το αστυνομικό δελτίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαζί με την διμοιρία της Υ.Α.Τ. έκοψαν πίτα ο Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης και ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης κ. Πουρσανίδης

Τα στελέχη της εν λόγω υπηρεσίας μετά από έρευνα κατάφεραν να εξιχνιάσουν άμεσα μία κλοπή από κατάστημα στην Ημαθία.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 γυναικών ηλικίας 34, 36 και 47 ετών και ενός ανήλικου (όλοι τους ημεδαποί) και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

 

ΠΩΣ ΕΔΡΑΣΑΝ

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κοινού διάφορες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές (τάμπλετ, φορητούς υπολογιστές, μόνιτορ, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικά σκουπάκια, κ.α.).

Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο και διέφυγαν.

Τα κλοπιμαία, η αξία των οποίων σύμφωνα με εκτιμήσεις ανέρχεται στις 4.000 ευρώ, βρέθηκαν στην κατοχή των ανωτέρω και αποδόθηκαν στον 51χρονο ιδιοκτήτη.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2016/photos2016b/03012017naou.jpg

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis