Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:04 | 22/04/2017

Πέρυσι τον είχαν κλέψει και φέτος τον «επισκέφθηκαν» ξανά για να τον ληστέψουν, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα! Θύμα του διπλού κακού ήταν ένας ηλικιωμένος σε περιοχή της Πιερίας και δράστες της ληστείας τρεις Έλληνες, ένας από τους οποίους τον είχε ξαφρίσει παριστάνοντας τον πλανόδιο μικροπωλητή.

Η δράση της σπείρας εξιχνιάστηκε μετά την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κατερίνης που είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν οι τρεις Έλληνες ηλικίας 41, 31 και 23 χρόνων, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρήξει την πόρτα της ισόγειας κατοικίας του 86χρονου, τον είχαν χτυπήσει και είχαν αρπάξει όλες τις οικονομίες του ύψους 7.000 ευρώ και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Σε βάρος των κακοποιών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Κατερίνης και συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Στην πορεία της προανάκρισης προέκυψε ότι και πριν από ένα χρόνο ακριβώς, τον Απρίλιο του 2016, ο 31χρονος είχε πάει στο σπίτι του 86χρονου δήθεν για να πουλήσει εμπορεύματα και του είχε αρπάξει 850 ευρώ χωρίς να γίνει αντιληπτός!

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis