Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:35 | 16/10/2018

Η Ένωσή μας εκπροσωπούμενη δια του Προέδρου της ,Ψαρογιάννη Ιωάννη, καθώς και των Α ΚΑΙ Β Αντιπροέδρων, Κουκουφίκη Σταύρο και Μουρατίδη Χαράλαμπο, παρέστη, την Τρίτη 16/10/2018, σε ημερίδα για το εργασιακό στρές, που πραγματοποιήθηκε στη Δ.Α. Πέλλας. Το να θέτει κανείς για πρώτη φορά ένα πρόβλημα αποτελεί το ήμισυ του παντός και οπωσδήποτε απαραίτητη προϋπόθεση επίλυσης του, τόνισε στη διάλεξη του ο ψυχολόγος Κ.Ι.Θ. κ. Λαγομάτης Θεόδωρος.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Πέλλας/Ι.Ρ.Α., σε συνεργασία με τη Δ.Α. Πέλλας και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Καταστήματος. Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης  Πέλλας/Ι.Ρ.Α., κ. Χριστοδούλου, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και την πολυποίκιλη ενημέρωση, που παρέχουν στους συναδέλφους, αναφέροντας επιπρόσθετα ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στην περιφέρεια είναι αξιέπαινες και θα πρέπει να προβάλλονται.

Στην εν λόγω ημερίδα παρευρέθηκαν ο Δ.ντής της Δ.Α. Πέλλας κ. Διόγκαρης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας κ. Τσαβδαρίδης. Την εκδήλωση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός συναδέλφων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis