Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 15/01/2018

Στη Λευκωσία μεταβαίνει την Τρίτη, 16.01.2018, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στην πρώτη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας- Κύπρου-Ιορδανίας.

Στις 10 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να φτάσει στο Προεδρικό Μέγαρο και μετά την επίσημη υποδοχή θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στις 10:40 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Έλληνας πρωθυπουργός θα απονείμει τιμητική διάκριση στον γενικό διευθυντή του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβη κ. Ζήνων.

[custom:google-ads]

Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον βασιλιά της Ιορδανίας.

Στις 12.30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η διευρυμένη Τριμερής Σύνοδος Κορυφής.

Οι τρεις ηγέτες θα απευθύνουν δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης λίγο μετά τη μία το μεσημέρι (13:15) και αμέσως μετά θα υπογραφούν οι συμφωνίες μεταξύ των τριών μερών.

Στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το γεύμα εργασίας των τριών αντιπροσωπειών, ενώ λίγο μετά τις 3 ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον βασιλιά της Ιορδανίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis