Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:58 | 09/09/2017

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νότιου Αιγαίου με τον Πρόεδρο της Θέμη Ι. Καλαμάτα συμμετείχε στην πρώτη γραμμή στην μεγαλειώδη πορεία των Ενστόλων στην Θεσσαλονίκη.

Με κεντρικό σύνθημα «Ναι σε όλα εσείς - Αγώνα ελπίδας εμείς» οι διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές της χώρας, συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου, όπου ακολούθησαν ομιλίες των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου κ. Καλαμάτας, μετά την ολοκλήρωση της πορείας, όπου βρισκόταν καθ’όλη την διάρκεια της στην πρώτη γραμμή μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Δωδεκανήσου Μανώλη Ανδρουλάκη δήλωσε: «Βρεθήκαμε εδώ στην Πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, όλοι εμείς  οι Ένστολοι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού για να ενώσουμε την φωνή μας ενάντια στα άδικα αυτά μέτρα. Είμαστε δυνατοί διότι είμαστε ενωμένοι. Όλοι μαζί μπορούμε!»

[custom:google-ads]

Τέλος, σημειώνεται ότι το κάλεσμα για τη διαμαρτυρία απηύθυναν οι: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.), Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.), Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.).

170


 


vimatisko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis