Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 12/05/2016

Μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης η  παραχώρηση του πρώην Δημοτικού Σχολείο στην Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης.

Ο κ. Λαρέζος Θεόδωρος (Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών) τόνισε ότι  για την παραχώρηση σχετικά με τα λειτουργικά έξοδα ΟΤΕ τα καλύπτει η Πυροσβεστική, μόνο για τη Δ.Ε.Η. που θα είναι κάποιες λάμπες, ένας υπολογιστής και πιθανών και κάποιο κλιματιστικό.

«Δεν νομίζω ότι αυτά τα έξοδα είναι τόσο δυσβάστακτα ώστε να μην μπορεί ο Δήμος να τα καλύψει. Ή θα έρθουν μετά από μια φωτιά συνάδελφοι να κάνουν ένα μπάνιο, αυτά τα έξοδα όπως και στην προηγούμενη παραχώρηση στο Νεοχώρι τα κάλυπτε ο Δήμος. Τη ΔΕΗ και το νερό.

Παράκληση κάνω αν θα μπορούσε ο Δήμος να τα καλύπτει. Αυτό ζητάω. Οι επισκευές βαρύνουν εμάς, ήδη έχουμε κάνει κάποιες επισκευές με δικά μας έξοδα, πέραν των εξόδων που θα διαθέσει η Περιφέρεια, εννοείται ότι καινούργιο πρόβλημα δημιουργήσουμε θα το καλύψουμε εμείς αλλά εμείς θα καθίσουμε πέντε μήνες και θα φύγουμε. Δηλαδή θα πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία από την Υπηρεσία μας σχετικά με την ηλεκτροδότηση και τα λοιπά.»

Το ΔΣ Τρίπολης αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση της χρήσης χώρου του πρώην Δημοτικού Σχολείου, στην Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου, στην Π.Υ. Τρίπολης, για τις ανάγκες του Πεζοπόρου Τμήματος της ΠΕ.ΠΥ.Δ Πελοποννήσου, με την προϋπόθεση ότι

α) πριν την παραχώρηση πρέπει να γίνει πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής και

β) τα λειτουργικά έξοδα ΔΕΗ και νερού (ΔΕΥΑΤ) θα βαρύνουν το Δήμο Τρίπολης

και γ) τα λειτουργικά έξοδα ΟΤΕ, τα έξοδα συντήρησης του κτιρίου καθώς και τα έξοδα επισκευής σε περίπτωση βλάβης ή ζημιών των εγκαταστάσεων, θα βαρύνουν την Π.Υ. Τρίπολης.

γ) Η παραχώρηση θα έχει ισχύ από την ημερομηνία λήψης της απόφασης έως 31-12-2020.

Διαβάστε περισσότερα στο arcadiaportal.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis