Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:24 | 02/04/2017

Την εκτίμηση ότι πριν από το Πάσχα θα εφαρμοστεί ο σχεδιασμός για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) εξέφρασε το Σάββατο από τα Χανιά Κρήτης ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

«Είναι μια πρόκληση για το υπουργείο και την Ελληνική Αστυνομία. Πρέπει αυτή η αλλαγή να έχει θετικό πρόσημο, γι’ αυτό και καταβάλλεται κάθε οργανωτική προσπάθεια να μην υπάρχουν κενά και αστοχίες προκειμένου να μπορέσει άμεσα και γρήγορα ο πολίτης να αντιληφθεί τη βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που υπάρχουν κατά τόπους για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε ότι «σημασία δεν έχει να υπάρχει μία ταμπέλα και ένα κτήριο». «Αυτό από μόνο του δεν προσφέρει κάποια ασφάλεια. Είναι ψευδαίσθηση, είναι ουτοπία. Εμείς επιχειρούμε να υπάρχει ουσιαστική εμφανής αστυνόμευση, την οποία να καταλάβει ο κόσμος. Να είναι οι αστυνομικοί έξω, εκεί που τους έχει ανάγκη ο Έλληνας πολίτης, η κοινωνία» πρόσθεσε.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτές οι μικρές αντιδράσεις θα εκτονωθούν, βλέποντας το αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα είναι και ορατό και συγκεκριμένο» κατέληξε.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,  www.zougla.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας του Α.Τ. που εμπλέκεται στο κύκλωμα ελληνοποιήσεων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis