Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:15 | 03/01/2015

 

Προειδοποιήσεις σε σχολεία κατά των εορτασμών για το Νέο Έτος στην Κωνσταντινούπολη: Σύμφωνα με την αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Sozcu, εστάλη επιστολή από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Κων/πολης στα τοπικά σχολεία για την απαγόρευση των εορτασμών για το Νέο Έτος. Η επιστολή προειδοποιεί κατά της διοργάνωσης εορτών ανταλλαγής δώρων στα σχολεία!

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές ημέρες, ο Διευθυντής Εθνικής Παιδείας στο  Bartin, κ. Yasar Demir,  σε μήνυμα (sms) που έστειλε στα κινητά τηλέφωνα των Διευθυντών των σχολείων της αρμοδιότητάς του, προειδοποίησε να μην στέλνουν μηνύματα για το νέο έτος, διότι αυτά αποτελούν, όπως έγραφε, ... ''προπαγάνδα για το Χριστιανισμό'' και ότι αυτά δεν συνάδουν με τα ήθη και τα έθιμα των ανθρώπων της Ανατολίας.

Όλα αυτά την ώρα που ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Α. Νταβούτιγλου για να κάνει τον ... Ευρωπαίο ευχόταν στον κ. Α. Σαμαρά ( και προφανώς σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες) Χρόνια Πολλά για το Νέο Έτος αλλά και τους Χριστιανούς πολίτες της χώρας του και τον χριστιανικό κόσμο για τη γιορτή των Χριστουγέννων, όπως γράψαμε.

 

http://www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis