Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:15 | 11/01/2017

Ακόμη και στις φαβέλες τις Βραζιλίας η τοπική αστυνομία επιβάλλει τον νόμο και την τάξη. Αντιθέτως,  στην φαβέλα των Εξαρχείων ο νόμος δεν υπάρχει και η τάξη χάθηκε στα στενάκια της Χαριλάου Τρικούπη. Όλα τα σύγχρονα και συντεταγμένα κράτη προστατεύουν και θωρακίζουν υλικοτεχνικά και νομικά τους αστυνομικούς τους, ώστε κι αυτοί με την σειρά τους να προστατεύουν τους πολίτες της χώρας τους. Αντίθετα   στην χώρα μας οι αστυνομικοί είναι "τα πιόνια στο παιχνίδι" της εκάστοτε πολιτικής και φυσικής ηγεσίας. Εκτεθημένοι και τοποθετημένοι σαν ακίνητοι στόχοι απέναντι  στις δολοφονικές ορέξεις άνανδρων  δήθεν επαναστατών  και  άλλοτε χρησιμοποιούμενοι ως σάκος του μποξ για χάρη της λαϊκής εκτόνωσης.

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη δολοφονικής επιθέσης σε βάρος αστυνομικού, ο δράστης της οποίας χάθηκε μέσα στο άβατο των Εξαρχείων. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε κάποιον συνάδελφο.   Κύριοι αρμόδιοι συνάδελφοι και μη, στη δημοκρατία δεν χωράνε άβατα και τρομοκράτες, βγάλτε επιτέλους  την αστυνομία από τον γύψο κι αφήστε την να κάνει την δουλειά της, ώστε να παρέχει το μέγιστο αγαθό στην ελληνική κοινωνία, αυτό της ασφάλειας των πολιτών.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον τραυματία συνάδελφο και αναμένει την έμπρακτη επίσημη απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. σε αυτή την επίθεση προκηρύσσοντας τον δράστη την επίθεσης.

Πηγή: eidikoifrouroi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis