Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:49 | 23/03/2020

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο αστυνομικός που δολοφόνησε την περασμένη Τετάρτη στη Κηφισιά την πρώην σύζυγό του και μία φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος υποστήριξε ότι ήταν έξω φρενών γιατί η πρώην σύζυγός του με την οποία είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, του δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία του με τα ανήλικα παιδιά του.

Οπως είπε, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά να μιλήσει μαζί της για τα παιδιά που έπρεπε να πάρει την.επόμενη ημέρα αλλά εκείνη τα είχε στείλει στη Θήβα με τη γιαγιά και τον παππού. Όταν εκείνη του είπε, όπως ισχυρίζεται, «θα κάνω ό,τι θέλω» και τότε εκείνος θόλωσε.

«Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αγαπούσα ακόμα». Για το δεύτερο θύμα, ο κατηγορούμενος δεν έδωσε κάποια εξήγηση ενώπιον του ανακριτή.

«Δεν την γνώριζα, την είχα δει μια φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό μου, φέρεται να υποστήριξε ανακαλώντας τα όσα προανακριτικά είχε πει ότι επειδή "αγαπούσε ακόμα τη γυναίκα του, την είχε παρακολουθήσει κάποιες φορές και την είχε δει με τη φίλη της να ξεσαλώνουν».

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του Απόστολο Λύτρα και Γεώργιο Κριεμάδη, ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis