Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 07/01/2020

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Dennis Haysbert (24, Major League) θα υποδυθεί τον Κύριο στον 5ο και τελευταίο κύκλο του Lucifer, όπου ο Tom Ellis επανέρχεται ως ο γνωστός μας Διαβολάκος!

 

Αυτό σημαίνει ότι στο εν λόγω τηλεοπτικό project του Netflix, θα ξαναβρεθούν οι δύο παλιοί συνεργάτες από το 24, Haysbert και D.B. Woodside, με τον δεύτερο να ενσαρκώνει όπως ξέρουμε τον άγγελο ‘Amenadiel’.

O Joe Henderson, ένας εκ των δημιουργών της σειράς δήλωσε πάνω στο όλο γεγονός:  «Είχαμε κάνει μία τεράστια λίστα με υποψήφια ονόματα για αυτόν τον ρόλο και ο Haysbert ήταν η κορυφαία μου επιλογή! Ήμασταν τυχεροί! Ήταν ο πρώτος και ο μόνος που προσφέρθηκε!».

Από μεριάς του, ο ίδιος ο Haysbert τόνισε όσον αφορά την 5η σεζόν του Lucifer: «Κάθε φορά που βλέπω τον D.B., πάντα υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και επικοινωνία. Δουλέψαμε σε ένα σόου που ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα της αμερικανικής τηλεόρασης, οπότε θα δείτε ξανά ενός είδους συντροφικότητας. Βέβαια, δεν ξέρω πώς από αδερφός τώρα θα ενσαρκώσω τον πατέρα! Μα είμαστε ουρανοκατέβατοι! Μπορούμε να το κάνουμε!».

Πηγή:  unboxholics.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis