Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:50 | 06/01/2016

Με μεγάλη χαρά η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας ανέγνωσε τη πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων σχετικά με την Αναδιοργάνωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών του ενταύθα Νομού, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πρόκειται για μία πρόταση που προσιδιάζει σε απόλυτο βαθμό με τη πρόταση που έχει εκπονήσει και που έχει καταθέσει ήδη η Ένωση μας σε φυσική και πολιτική ηγεσία, κινούμενη στον ίδιο ακριβώς άξονα, αυτόν της δημιουργίας νέων στελεχωμένων υπηρεσιών που θα έχουν την δυνατότητα αφενός να αστυνομεύσουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ωρου όλους τους τομείς της εδαφικής τους αρμοδιότητας με επανδρωμένες εποχούμενες περιπολίες και αφετέρου να χειριστούν καλύτερα τις ανακύπτουσες ανάγκες, προγραμματίζοντας παράλληλα στοχευμένες κατά περίπτωση δράσεις και ενέργειες προς επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.

Σημειώνεται ότι η μοναδική διαφοροποίηση των δύο αυτών προτάσεων, έγκειται στη διατήρηση της λειτουργίας του Α.Τ. Σούδας που προτείνεται από την Ε.Α.Υ.Ν. Χανίων και όχι στη συγχώνευση της υπηρεσίας αυτής με τις λοιπές υπηρεσίες της έδρας που  προτείνεται από την Ένωσή μας δεδομένου της μικρής μεταξύ τους χιλιομετρικής απόστασης, παρέκκλιση ίδιας βαρύτητας των αναμενόμενων αποτελεσμάτων, αφού κάθε μία εκδοχή προσφέρει αλλά πλεονεκτήματα και άλλα μειονεκτήματα κατά την εφαρμογή της.       

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, αφού συνεδρίασε έκτακτα, ανάλυσε ενδελεχώς την πρόταση της Ε.Α.Υ.Ν. Χανίων, και αφού κατέληξε σε όλα τα προαναφερόμενα συμπεράσματα, αποδέχτηκε αυτήν ομόφωνα, ανακοινώνοντας με το παρόν Δελτίου Τύπου την σύμπλευση – στήριξή της.

Τις προσεχείς ημέρες τα Δ.Σ. των δύο ενώσεων αναμένεται να προβούν σε κοινές δράσεις, με απώτερο σκοπό τη προώθηση της αυτής πρότασης και ως εκ τούτου τη βελτίωση της αστυνόμευσης και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

«Ευελπιστούμε η σημερινή ημέρα των Θεοφανείων να φωτίσει τους ιθύνοντες προς όφελος της κοινωνίας του νησιού»

 

Η πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανιών

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
 
Την 3-12-2015 κληθήκαμε από τον ΓΕ. ΠΕ. Α.Δ. Κρήτης  Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ  στο  Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημητρίου , παρουσιάστηκε το προτεινόμενο σχέδιο αναδιάταξης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης και φυσικά του Νομού μας  ,ως κατωτέρω:
                                                        --------
Α)  Συνένωση Α.Τ.Καντάνου και Α.Σ.Παλαιόχωρας με έδρα την     Παλαιόχωρα.
Β)  Συνένωση  Α.Τ. Μουσούρων,Α.Τ.Βουκολιών με Α.Τ.Νέας Κυδωνίας με έδρα
      τον Πλατανιά.
Γ)  Το Α.Τ.Κισάμου παραμένει ως έχει.
Δ)  Το Α.Τ.Σούδας καταργείται και οι οργανικές του θέσεις μεταφέρονται στις
      Υπηρεσίες της έδρας όπως και το προσωπικό του.
Ε)  Συνένωση του  Α.Τ.Βάμου και του Α.Τ.Κρυονερίδας με έδρα τις Βρύσσες.
Στ) Μετατροπή του Α.Τ.Χώρας Σφακίων σε Α.Σ.Σφακίων και υπαγωγή του στο
       Νέο Α.Τ.Αποκ/νου.
Ζ)  Ίδρυση Άμεσης Δράσης στα Χανιά.
Η) Ίδρυση  Τμήματος Μεταγωγών στα Χανιά.
Θ)  Συνένωση των δυο  ΤΑΕ  του Νομού σε ένα των 60 ατόμων με έδρα την Σούδα
      και τα άτομα που θα αποδεσμευτούν από τα ΤΑΕ, θα στελεχώσουν επιπλέον
      την ΟΠΚΕ.
I)   Κατάργηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και ένταξη του ως εσωτερικό Γραφείο της Υ.Α Χανίων
ΙA)   Επίσης ανακοινώθηκε ότι ως το τέλος Φεβρουαρίου 2016 θα έχουν καθοριστεί
      εκ νέου  οι εδαφικές αρμοδιότητες των Υπηρεσιών γενικά στο Νομό Χανίων,   
      καθώς και ότι οι συνάδελφοι των Υπηρεσιών που συνενώνονται δεν θα
      μετακινηθούν.      
                                                        -------
1.- Πάγια και διαχρονική θέση της Ένωσής μας ήταν η αναδιάρθρωση-αναδιοργάνωση-μεταρρύθμιση της Αστυνομίας στον Νομό μας και όχι μια απλή αναδιάταξη όπως αυτή που προτείνεται. Πολύ απλά οι τρείς πρώτες λέξεις παραπέμπουν σε ριζικές αλλαγές στο Σώμα που υπηρετούμε ενώ η τελευταία επανατοποθετεί το υπάρχων προσωπικό σε άλλες θέσεις-Υπηρεσίες.
Κατανοούμε ότι σε εποχές κρίσης όποια προσπάθεια και να γίνει ,δυστυχώς δεν θα   έχει το αποτέλεσμα που εμείς θέλουμε.
Το προτεινόμενο σχέδιο στερείται τόλμης και τομών και σε καμιά περίπτωση δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να γίνει και τίποτα.
Οφείλουμε να αδράξουμε την ευκαιρία για να γίνουν οι αναγκαίες τομές στην Αστυνομία στον Νομό μας.
Οι συνάδελφοι είναι πρόθυμοι, οι συνθήκες το επιτάσσουν, οι πολίτες το απαιτούν.
Η κατάσταση που επικρατεί τώρα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Χανίων είναι γνωστή σε όλους μας και δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε εκ νέου.
Ο πολίτης δεν εξυπηρετείται όπως θα έπρεπε και οι συνάδελφοι να προσπαθούν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να ανταποκριθούν.
2.- Με σχετικό μας υπόμνημα προς τον κ. Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης την 30-11-2015   εξηγήσαμε πώς εμείς σκεπτόμαστε το μεγάλο αυτό ζήτημα.
Ζητήσαμε να οργανωθούμε με κριτήριο την αποτελεσματικότητα,εξαλείφοντας  παθογένειες που αναπτύχθηκαν μέσα από πολιτικές σκοπιμότητες  και συντεχνιακές αντιλήψεις του παρελθόντος.
Αναφέραμε ότι έχουμε ιερή υποχρέωση να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν πάμε πιο κοντά σ΄ αυτήν. Μόνο αν προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον πολίτη στην καθημερινότητά του, σε
θέματα απλά για μας ,αλλά πολύ σημαντικά γι΄ αυτόν,  θα μπορέσουμε να το πετύχουμε .
3.- Αποστολή του θεσμού του συνδικαλισμού   δεν είναι ούτε να ιδρύει αλλά ούτε και να καταργεί  Υπηρεσίες.
Αυτό είναι ευθύνη της Πολιτείας  και αυτό έκανε με την εξαγγελία του προτεινόμενου σχεδίου, για το οποίο μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία διαβούλευση ούτε ζητήθηκε η άποψή μας πριν την εξαγγελία του.
Η Ένωσή μας είναι πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο όλων των συναδέλφων μελών μας που εργάζονται στην εδαφική αρμοδιότητα του Νομού Χανίων.
Αγκαλιάζει όλα τα μέλη της  , τον καθένα-καθεμία  ξεχωριστά, συμμερίζεται το πρόβλημά του –της, βοηθάει όπου και όπως μπορεί, είναι όμως υποχρεωμένη  να κοιτάξει το καλύτερο  για το  σύνολο  των συναδέλφων, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δούμε καλύτερες μέρες και εμείς και η τοπική κοινωνία ,κομμάτι της οποίας αποτελούμε .
         Πρέπει  να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, να απορρίψουμε το ΕΓΩ,
         να  προτάξουμε το  ΕΜΕΙΣ και να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο
         για το καλό όλων μας.
Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι μεγάλος αριθμός επισκεπτών του Νησιού μας  ψήφισε ως πρώτο ζήτημα ικανοποίησης ,αυτό της ασφάλειας. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα γιατί επιτεύχθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο κρίσης.
 
Αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην αυταπάρνηση και στον επαγγελματισμό των συναδέλφων και θεωρούμε ότι παρά τις όποιες αντιξοότητες μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες   αν οργανωθούμε σωστά .
Επιβάλλεται  να υπάρξει αποδέσμευση από όλα τα πάρεργα που έχουν ανατεθεί κατά καιρούς στην Ελληνική Αστυνομία,( επιδόσεις-γήπεδα-δικαστήρια κλπ.) έτσι ώστε να εξοικονομηθεί προσωπικό για τις προτεινόμενες  υπηρεσίες που να ασχολείται αποκλειστικά με την αστυνόμευση , κατά κύριο λόγο στον τομέα της πρόληψης.
Πρέπει να καταργηθούν οι μη  αναγκαίες  γραφειοκρατικές δομές .
Ελάχιστα ενδιαφέρουν τον πολίτη τα στατιστικά με λεπτομέρειες και τα τετραγωνίδια την στιγμή που ζητά την βοήθειά μας και εμείς ,είτε αδυνατούμε να την παρέχουμε είτε την παρέχουμε καθυστερημένα.
Άλλωστε το έργο της Αστυνομίας δεν απεικονίζεται    από τα  στατιστικά στοιχεία και τα τετραγωνάκια αλλά από το  αίσθημα ασφάλειας του πολίτη .
4.- Σχετικά με το προτεινόμενο σχέδιο αναδιάταξης έχουμε τις παρακάτω παρατηρήσεις-επισημάνσεις.
α) Θετικό βήμα αποτελεί  η ίδρυση υπηρεσίας  Άμεσης Δράσης με την προϋπόθεση ότι  σε αυτήν θα τοποθετηθούν οι συνάδελφοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι θα συνεχίσουν να εκτελούν το πραγματικά σημαντικό έργο τους ,ευελπιστούμε με περισσότερα εφόδια.
Σε διαφορετική περίπτωση οι οργανικές θέσεις και η στελέχωση κατά το πλείστον της νέας αυτής Υπηρεσίας πρέπει να προέρχονται εκτός Νομού Χανίων .
β) Η ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών-Δικαστηρίων εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί αποτελεί θετικό –αναγκαίο βήμα με την προϋπόθεση, όλες οι οργανικές θέσεις και ο μεγαλύτερος αριθμός των συναδέλφων που θα το στελεχώσουν να προέρχονται από Υπηρεσίες εκτός Νομού Χανίων.
γ)  Οι Υπηρεσίες που θα προκύψουν από τις  συνενώσεις αλλά και αυτές που παραμένουν αμετάβλητες  πρέπει να έχουν τον απαιτούμενο αριθμό προσωπικού ,λαμβάνοντας υπόψη  τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, ήτοι: (εγκληματικότητα-μέγεθος πληθυσμού ανάλογα την εποχή-οικονομική ανάπτυξη-τουρισμός-χιλιομετρικές αποστάσεις) με σαφέστατη πρόβλεψη, αυτός ο αριθμός να μην μπορεί να μειωθεί σε καμία περίπτωση.
Το πιο εύκολο για μας  και το πιο σωστό είναι να τονίσουμε ότι το κάθε νέο Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να έχει  τον ελάχιστο αριθμό των 40 ατόμων για να λειτουργήσει σωστά.
Επειδή όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική, οι αριθμοί δεν βγαίνουν, πρέπει  να προσγειωθούμε στην παρούσα κατάσταση και να προτείνουμε εφικτές λύσεις αφού λάβουμε υπόψη ποια είναι η τωρινή κατάσταση, πόσοι συνάδελφοι είναι παρόντες στις υπηρεσίες που συνενώνονται  και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα .
Ειδικότερα:
Στο νέο Α.Τ.Καντάνου Σελίνου αυτή την στιγμή η παρούσα δύναμη είναι 12 άτομα. Η στοιχειώδης λειτουργία του απαιτεί 20-22 άτομα. Συνεπώςυπολείπονται 10 άτομα.
Στο νέο Α.Τ.Πλατανιά αυτή την στιγμή η παρούσα δύναμη είναι  37 άτομα, αριθμός  επαρκής για την στοιχειώδη λειτουργία του την χειμερινή περίοδο καιμε πρόβλεψη ενίσχυσης  την καλοκαιρινή περίοδο.
Στο  Α.Τ.Κισάμου η παρούσα δύναμη είναι 13 άτομα, αριθμός που δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση. Υπολείπονται  12 άτομα  για να λειτουργήσει στοιχειωδώς.
Στο νέο Α.Τ.Αποκ/νου αυτή την στιγμή η παρούσα δύναμη είναι 24 άτομα. Για την στοιχειώδη λειτουργία της Υπηρεσίας αυτής απαιτούνται  37 άτομα .Συνεπώς υπολείπονται 13 άτομα.
Στον νέο Αστυνομικό Σταθμό Σφακίων αυτή την στιγμή η παρούσα δύναμη είναι  6 άτομα ,αριθμός που δεν επαρκεί παρά του ότι η υπαγωγή του στο Α.Τ.Αποκ/νου, πρακτικά σημαίνει ότι  τυχόν πρόβλημα θα αντιμετωπίζεται από εκεί κατά περίπτωση.
Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επί 24ώρου βάσεως λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Σφακίων.
Για την κατάργηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και την ένταξή του ως εσωτερικό τμήμα (γραφείο) στην Ασφάλεια διαφωνούμε κάθετα ,διότι το πρόβλημα
των ναρκωτικών αποτελεί μάστιγα της ελληνικής κοινωνίας και διαχρονικά έχει αποδειχτεί, ότι η τελευταία και πιο σοβαρή αντίσταση σ΄ αυτή, είναι η συντονισμένη δράση της εξειδικευμένης Αστυνομικής  Υπηρεσίας που  λέγεται Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών .Οποιαδήποτε αλλαγή στην αυτοτέλεια της Υπηρεσίας αυτής δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση στην επίλυση του προβλήματος.
Διαφωνούμε με την  κατάργηση του μικτού Α.Τ.Σούδας  με παρούσα δύναμη αυτή την στιγμή 18 άτομα, διότι θα επιφορτιστούν  με περισσότερα προβλήματα οι ήδη επιβαρυμένες  υπηρεσίες της έδρας ( Υ.Α., Α.Τ. & Τ.Τ.) λόγω της πολύ μεγάλης εδαφικής αρμοδιότητας που έχει ( Ακρωτήρι-Κεραμειά-Σούδα),αλλά και του πληθυσμού των περιοχών αυτών. Ειδικότερα ο οικισμός  των Κουνουπιδιανών με πληθυσμό αυτή την στιγμή 8.500 κατοίκους  αποτελεί το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο προάστιο του Δήμου  Χανίων. Η διατήρησή του Α.Τ.Σούδας με μία  ενίσχυση των 7 ατόμων, σίγουρα θα βοηθήσει καλύτερα, από την κατάργησή του και  θα του δοθεί η δυνατότητα να αστυνομεύσει την περιοχή του όπως πρέπει και όχι όπως τώρα, εκ περιτροπής .
Ευνόητο είναι ότι η ενίσχυση του Α.Τ.Αερολιμένα Χανίων με εξειδικευμένο προσωπικό, προερχόμενο εκτός Χανίων, πρέπει να συνεχιστεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όπως επίσης και του Κλιμακίου Χανίων, Τ.Τ. Β.Ο.Α.Κρήτης ,δεδομένου του σημαντικότατου έργου που επιτελούν.
Εξαγγέλθηκε επίσης η κατάργηση του  Τ.Α.Ε. Αποκ/νου, διατήρηση του Τ.Α.Ε. Χανίων με 60 άτομα  και εξακολούθηση της υπαγωγής του στην ΥΠ.ΑΣ.Ε.Κ.
Δεδομένου ότι αυτή η Υπηρεσία δεν διενεργεί Προανάκριση ,δεν στελεχώνει διμοιρία, δεν λαμβάνει μέτρα σε δικαστήρια ,σε γήπεδα, δεν εκτελεί μεταγωγές πλην όμως παρέχει υποστηρικτικό έργο στα περισσότερα από τα παραπάνω μετά από έγκριση της ΓΕ.Π.Α.Δ.Κρήτης, θεωρούμε στην παρούσα κατάσταση ότιαποτελεί  πολυτέλεια  να υπάρχει Υπηρεσία των 60 ατόμων  με μειωμένα καθήκοντα και ως εκ τούτου διαφωνούμε.
Είναι αδιανόητο συνάδελφοι της επαρχίας μετά από διαταγές να διανύουν μεγάλες αποστάσεις  με υπηρεσιακά  οχήματα για να εκτελέσουν υπηρεσία στη διμοιρία,
στο γήπεδο, στα δικαστήρια κλπ., ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν συνάδελφοι στην έδρα που  το Π.Δ. ίδρυσης της Υπηρεσίας τους  προβλέπει να μην διατίθενται σε τέτοια  καθήκοντα.
Κανένας από εμάς δεν έχει το δικαίωμα να σπαταλά ακόμα και το ένα ευρώ του προϋπολογισμού της Αστυνομίας, χρήματα του φτωχού και ταλαίπωρου Ελληνικού λαού, σε άσκοπη κατανάλωση καυσίμων με τις συνεχείς  και όπως προαναφέρεται άσκοπες μετακινήσεις.
Τα χρήματα αυτά μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν για την αγορά εξοπλισμού, στην αντικατάσταση  των ληγμένων αλεξίσφαιρων γιλέκων και σε ένα σωρό άλλες  πραγματικές ανάγκες που έχουμε ως οργανισμός.
Επανειλημμένα έχουμε ζητήσει να υπάρχει κοστολόγηση σε όλες τις δράσεις του οργανισμού μας και τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε .
Συναδέλφισσες –οι , η εξουσία διαχρονικά για να μπορεί να ασκεί καλύτερο έλεγχο διαχωρίζει τους εργαζόμενους ,δυστυχώς τις περισσότερες φορές  με την δική μας συναίνεση και συμμετοχή .
Άλλους  βάζει στον οντά και άλλους στο κατώι .
Εμείς αντιδρούμε και φωνάζουμε << χαλάστε τις μεσοτοιχίες να μην υπάρχουνε οντάδες και κατώγια >>.
δ) Προτείνουμε μία Ειδική Υπηρεσία  με δύναμη 40 ή 50 ατόμων που να
μην ασχολείται με την Προανάκριση , να εκτελεί στοχευμένες  περιπολίες –έρευνες  κλπ. , να αναλάβει την 1η Διμοιρία όποτε χρειάζεται και θεωρούμε
ότι είναι αρκετή για τις ανάγκες του Νομού μας.
Η Υπηρεσία αυτή  πρέπει να υπάγεται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.
Η στελέχωσή της  να προκύψει από την αξιολόγηση  του προσωπικού των
Τ.Α.Ε. και της Ο.Π.Κ.Ε. ,(σύνολο 110  άτομα), αλλά και όποιου
άλλου συναδέλφου επιθυμεί με κριτήρια σωματικά, διανοητικά και ψυχικά .
Ευνόητο είναι ότι υπό αυτή την προϋπόθεση  (αξιοκρατία)  αυτή η
Ειδική   Υπηρεσία θα  έχει τον απεριόριστο σεβασμό μας γιατί  θα το αξίζει.
Με δεδομένο την στελέχωση των επαρχιακών υπηρεσιών και την διάθεση επί
24ώρου βάσεως  επανδρωμένου περιπολικού ή περιπολικών, είναι λογικό ότι
οι περισσότερες περιπολίες αυτής της υπηρεσίας θα είναι στοχευμένες και θα
έχουν και το ανάλογο αποτέλεσμα.
Έχει αποδειχθεί ότι η εγκληματικότητα τις περισσότερες φορές είναι ένα ή και
περισσότερα βήματα μπροστά από εμάς.
Οφείλουμε να πείσουμε τον πολίτη ότι το έγκλημα που σήμερα χτυπά την πόρτα του γείτονα ταυτόχρονα λοξοκοιτάζει και την δική του.
Με τον επαγγελματισμό την παρουσία  και την ακεραιότητά μας μπορούμε  να το πετύχουμε.
Εν κατακλείδι και συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω ,διαπιστώνεται ότι αν γίνει δεκτή η πρότασή μας και εφαρμοστεί στο πλαίσιο της αναδιάταξης  και τα νούμερα βγαίνουν και θα ενισχυθούν οι υπηρεσίες της έδρας  που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα.
 
 
 
Όσον αφορά την διαχείριση-αντιμετώπιση  μιας  πιθανής κρίσης , βαριάς εγκληματικότητας, στην νήσο Κρήτη, δεν νομίζουμε ότι είναι καλύτερο η ειδική υπηρεσία να υπάγεται  στον Στρατηγό.
Ούτως ή άλλως σε μια τέτοια περίπτωση ,η όποια δράση της  θα καθορίζεται με  διαταγή του  Στρατηγού όπως και των άλλων  ειδικών  υπηρεσιών της Νήσου και του Τμήματος  Ειδικών Αποστολών.
 
5.-  Συναδέλφισσες  & Συνάδελφοι.
Με το από 21-12-2015 έγγραφό μας ,σας καλέσαμε την 11.00΄ ώρα της 28-12-2015 στην αίθουσα συσκέψεων στον 4ο όροφο του Α.Μ.Χανίων στην έκτακτη Γενική Συνέλευση  με κυρίαρχο θέμα αυτό της Αναδιάρθρωσης  στα Χανιά.
Δυστυχώς η προσέλευσή σας ήταν πάρα πολύ μικρή παρά την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου ζητήματος.
Με την παρούσα ανακοίνωση ,σας γνωρίζουμε την θέση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της Ένωσής μας.
 
Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, θα αναζητήσουμε και θα ερευνήσουμε τα σοβαρά επιχειρήματα που στηρίζουν την ορθότητα μιας διαφορετικής άποψης  .
Γι αυτό σας καλούμε να μας αποστείλετε εγγράφως τις απόψεις σας έως και την 5 Ιανουαρίου 2016, προκειμένου διαμορφώσουμε την τελική μας θέση, την οποία θα γνωστοποιήσουμε στην πολιτική και φυσική ηγεσία για τα περαιτέρω.

http://www.cretalive.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis