Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 22/05/2019

Συναδέλφισες-Συνάδελφοι

     Σε λίγες μέρες διεξάγεται μία από τις πλέον σημαντικότερες εκλογικές αναμετρήσεις στην ιστορία της χώρας μας.  Κατά την διαδικασία αυτή  καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα από πλήθος υποψηφίων τους αξιολογότερους, αυτούς που εμείς πραγματικά πιστεύουμε πως μπορούν να  μας εκπροσωπήσουν επάξια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επόμενη θητεία σε Δήμους, Περιφέρειες και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ανάμεσα τους, ένας επίσης μεγάλος αριθμός συναδέλφων οι οποίοι   τιμώντας το αστυνομικό λειτούργημα πήραν την απόφαση  να αφιερώσουν χρόνο από τον χρόνο τους για την συμμετοχή τους στα κοινά, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως κάτι τέτοιο απαιτεί αντοχή, γερό στομάχι  και  αποστέρηση  της οικογενειακής τους γαλήνης.

[custom:google-ads]

Να θυμίσω στους νεότερους κυρίως συναδέλφους πως η συμμετοχή στα κοινά, παρ’ ότι βασική προϋπόθεση δημοκρατίας που σήμερα θεωρείται αυτονόητη δεν μας χαρίστηκε, αντίθετα την κερδίσαμε τελευταίοι σχεδόν σε σχέση με άλλες εργασιακές ομάδες, κατόπιν επίπονων αγώνων του συνδικαλιστικού μας κινήματος και  σε πείσμα όλων αυτών που ήθελαν τον Αστυνομικό ένα άβουλο όν, αποκομμένο από την κοινωνία.

Σήμερα,  όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες έτσι και εμείς οι ένστολοι πολίτες αυτής της χώρας ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, για μια αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των κοινωνικών στρωμάτων στα πρωτογενή κύτταρα δημοκρατίας, πρέπει και επιβάλλεται να έχουμε βήμα σε όλα τα Κέντρα λήψης αποφάσεων.   

Κι αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με έναν και μόνο τρόπο, την συλλογικότητα, στοιχείο άκρως καθοριστικό και απαραίτητο αν συνειδητοποιήσουμε  τις ιδιαιτερότητες, τις δυσκολίες αλλά και τους κινδύνους που λόγω της φύσης του επαγγέλματός  μας αντιμετωπίζουμε.

Η ισχύς εν τη ενώσει, βασική προϋπόθεση ώστε ο κλάδος μας να έχει όσο το δυνατόν δυναμικότερη  εκπροσώπηση.

Τόσο εμείς όσο και το οικείο περιβάλλον μας επιβάλλεται να στηρίξουμε  υποψηφιότητες εν ενεργεία και αποστράτων συναδέλφων.

Είναι οι μόνοι οι οποίοι πράγματι γνωρίζουν την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε!

Είναι που μπορούν να μας καταλάβουν όσο κανείς άλλος!

Είναι αυτοί οι οποίοι μπορούν με την σειρά τους να μας στηρίξουν, προβάλλοντας,  προωθώντας  και επιλύοντας ζητήματα του κλάδου μας! 

Στους Δήμους, τις περιφέρειες, γιατί όχι ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε όποιον χώρο, σε όποια παράταξη ή ψηφοδέλτιο υπάρχουν υποψήφιοι οι οποίοι προέρχονται από τα σώματα Ασφαλείας έχουμε την δύναμη να βοηθήσουμε στην ευόδωση της προσπάθειάς τους.

    Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλες τις συναδέλφισες και  τους συναδέλφους  τους οποίους οφείλουμε, μπορούμε και πρέπει  δυναμικά στηρίξουμε!!!

Κωνσταντίνος Κίτσιος

Πρόεδρος Ε.Α.Υ Ιωαννίνων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis