Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 05/07/2017

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Δηλώνει την απόλυτη στήριξη στο ΣΕΦΕΑΑ. Δείτε το Δελτίο Τύπου:

 

Απόλυτη στήριξη στο ΣΕΦΕΑΑ απέναντι στις συνδικαλιστικές διώξεις που δέχεται.

              Εν έτη 2017 σε μια περίοδο όπου η συνδικαλιστική έκφραση θα πρέπει να προσδιορίζεται και να περιγράφεται με όρους ελευθερίας και δημοκρατικότητας, κάποιοι εξακολουθούν και κοιτούν στο παρελθόν και να επιδιώκουν την φίμωσή και τον βάναυσο τραυματισμό της προκειμένου να μην υπάρχει αντίλογος αλλά και αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης της χώρας.

            Στηρίζουμε απόλυτα και θέτουμε εαυτό στη πρώτη γραμμή αντίδρασης και συνδικαλιστικής αντίστασης στις επιβολές νέων στερεοτύπων στον ένστολο συνδικαλισμό με απούσα την αρχή της ελεύθερης έκφρασης και δημοκρατικότητας.

            Στηρίζουμε τον συνδικαλιστικό φορέα των Ειδικών Φρουρών Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) και τον πρόεδρό του, μετά την συνδικαλιστική δίωξη που ξεκίνησε εναντίον τους μετά την δημόσια τοποθέτηση τους περί “άβατου” των Εξαρχείων.

            Γνωρίζουμε πολύ καλά από ιδία εμπειρία σε τι αποσκοπούν τέτοιου είδους ενέργειες. Ακριβώς πριν ένα χρόνο, ως Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ “τολμήσαμε” να επαναλάβουμε δημοσίως ότι ακριβώς είχε εκφράσει και ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δημοσίως “περί εισόδου στη χώρα ακραίων εγκληματικών στοιχείων μαζί με μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές” και ασκήθηκε σε βάρος μας αντίστοιχα πειθαρχική δίωξη.

          Με τις προσωπικές επιλογές του, ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας θέτει απέναντί του ολόκληρο τον συνδικαλιστικό κόσμο των ένστολων (ειδ. Φρουρούς, Συνοριακούς, Αστυνομικούς, Πυροσβέστες) και τούτο δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί ως μια προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης και λόγου απέναντι σε κάθε κατάσταση που βιώνει η χώρα και τον εκθέτει.

        Στις ήδη υπάρχουσες συνδικαλιστικές διώξεις αλλά και στις νέες που πιθανότατα θα επακολουθήσουν απαντούμε με την διατύπωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας την οποία αντιγράφουμε “Η αλήθεια είναι ο καλύτερος οδηγός”. Αυτήν την αλήθεια θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε και να την εκφράζουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Χαρελάς

Ο Γ. Γραμματέας

Ιωάννης Τοτονίδης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis