Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:15 | 08/12/2019

Στη Βουλή φέρνει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο Δευτέρα, το ντοκουμέντο του ημίγυμνου διαδηλωτή υπό τον αστυνομικό κλοιό, μετά το πέρας της συγκέντρωσης της περασμένης Παρασκευής για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητεί να ενημερωθεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αν ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες στο εσωτερικό της Ελληνικής Αστυνομίας ή αν η έρευνα θα εξαντληθεί μόνο στην παραπομπή της υπόθεσης στο Συνήγορο του Πολίτη.
[custom:google-ads]
Νωρίτερα,
η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη και νυν γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. «Αυτά εννοούσαν κάποιοι συνδικαλιστές της αστυνομίας ότι δεν μπορούσαν να κάνουν, επειδή δεν είχαν κάλυψη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Εκτός από την παραπομπή αυτής της υπόθεσης στο Συνήγορο του Πολίτη, έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες στο εσωτερικό της Ελληνικής Αστυνομίας;», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη και, με σχόλιο της, επισημαίνει την επίμαχη δήλωση που είχε κάνει λίγο μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο τότε αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «δεν περάσαμε καλά σαν αστυνομικοί και η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή», γιατί «δεν αισθανόμασταν ότι έχουμε μια πολιτική κάλυψη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: zougla.gr

 

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis