Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:34 | 06/04/2015
Στην ΓΑΔΑ καταθέτει η κυρία Βίκυ Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου για τις μίζες των εξοπλιστικών.
 
Μετά από αίτημα της ιδίας στον εισαγγελέα εφετών, κ. Γρηγόρη Πεπόνη επιθυμεί παρουσία του εισαγγελέα να κατονομάσει πρόσωπα και να καταθέσει συγκεκριμένες ημερομηνίες για καταβολές στα εξοπλιστικά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Σταμάτη αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της για την υπόθεση μετά από την επαφή, που είχε με τον εισαγγελέα Πεπόνη, τον οποίον εμπιστεύτηκε απολύτως και εκείνος αντίστοιχα της φέρθηκε με ανθρωπιά. Τη συνεννόηση την είχε κάνει η κ. Σταμάτη από την Παρασκευή, όταν είχε παραδοθεί στις αρχές μετά από την ολοήμερη φυγή της από το Δρομοκαϊτειο.
 
«Θα τα πω όλα. Τι έχω να χάσω;» φαίνεται να εξομολογείται στους ανθρώπους με τους οποίους της επιτρέπεται να συνομιλεί.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες για δευτερόλεπτα μίλησε τηλεφωνικά με το σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος φαίνεται να μην γνωρίζει τι ακριβώς θα αποκαλύψει η κ. Σταμάτη.
 
Την απόφασή της να μιλήσει, πάντως, είχε δημοσιοποιήσει το απόγευμα της Κυριακής ο συνήγορός της, κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν «ήταν παρών στη συνομιλία, που είχε με τον κ. Πεπόνη».
 
Η εξέλιξη αυτή έχει ενδιαφέρον, πάντως μετά και από την κλήση των μελών του ΚΥΣΕΑ στη δίκη σε δεύτερο βαθμό για το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου στις 29 Απριλίου. Σύμφωνα με την κλήση θα καταθέσουν ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αλλά και οι πρώην υπουργοί Γιάννος Παπαντωνίου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Βάσω Παπανδρέου και άλλοι.
 
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=692645
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis