Στη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Δυτ. Ελλάδας ο Σύνδεσμος Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας

ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Στη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Δυτ. Ελλάδας ο Σύνδεσμος Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκαν χθες (30-8-2019) το πρωί, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας "Ο Άγιος Λεόντιος", κ. Αναστάσιος ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιπρόεδρος ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και ο Ταμίας, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ Αντώνιος, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Γεώργιο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ.


Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας στους οποίους ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων ευχήθηκαν υγεία και καλή δύναμη στο πολύπλευρο έργο που έχουν αναλάβει.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων και επεσήμανε ότι η συμβολή των Αποστράτων του Σώματος είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της συνοχής του και της ευημερίας του στο μέλλον.

Επιπλέον κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ παρέστη και ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας επισκέφθηκε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Πηγή: patrasevents.gr