Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:15 | 10/11/2018

Το άρθρο που ακολουθεί αναρτληθηκε στην ιστοσελίδα  ekriti.gr

Σας το παρουσιάζουμε, δεδομένου ότι αποτελεί μία ακόμα άποψη για τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα τις αλλαγές στην Κρήτη.

Ακολουθεί το δημοσίευμα:

[custom:google-ads]

Πριν από ένα περίπου μήνα, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα της απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς του, μετά από 132 ημέρες ομηρείας.

Επικεφαλής της επιχείρησης απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ήταν ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ Νίκος Σπυριδάκης.

Όλο το χρονικό διάστημα της 6μηνης ομηρείας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, υπό τον Υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη και τον βοηθό του Νίκο Σπυριδάκη, με σωστό σχεδιασμό, διαρκή παρακολούθηση, υπομονή και επιμονή, κατόρθωσαν να διαλευκάνουν την πολύκροτη υπόθεση και να ελευθερώσουν τον απαχθέντα.

Μετά από όλο αυτό, καθώς και τις άλλες επιτυχίες σε αντίστοιχα ζητήματα, θα περίμενε, κάθε λογικός άνθρωπος, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να επιβραβευτούν. Αυτό θα συνέβαινε σε κάθε ευνομούμενο κράτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναδρομικά ενστόλων: Η εφορία ρίχνει "δίχτυα" στην επιστροφή τους

Αμ δε... Εδώ είναι Ελλάδα, όπου η αριστεία τιμωρείται...

Στις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, οι δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης Λεμπιδάκη, υποβαθμίστηκαν!

Ο μεν Υποστράτηγος Κώστας Λαγουδάκης διατηρήθηκε στη θέση του, όμως του πήραν από δίπλα του τον βοηθό του και στενό συνεργάτη του Νίκο Σπυριδάκη.

Ο δε Νίκος Σπυριδάκης μετατέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, Νο3 στην ιεραρχία!

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε με ποια κριτήρια κρίθηκαν οι δύο ικανοί αξιωματικοί από τον νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και επί σειρά ετών, συνδικαλιστή.

Αν κρίθηκαν από το έργο τους, τότε σίγουρα έπρεπε να αναβαθμιστούν, γιατί το έργο τους είναι γνωστό από τις επιτυχίες τους.

Αν κρίθηκαν από άλλα κριτήρια, τότε ο συνδικαλιστής, νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δικαιούται να μας υπενθυμίσει. ότι εδώ, στη σημερινή Ελλάδα, η αριστεία είναι ελάττωμα και τιμωρείται...

Β. ΣΚ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis