Στη φυλακή για οκτώ χρόνια προπονητής που βίασε 14χρονη αθλήτρια

ΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΝΟΧΟΣ
Στη φυλακή για οκτώ χρόνια προπονητής που βίασε 14χρονη αθλήτρια

Ένοχος κρίθηκε και σε δεύτερο βαθμό ο 58χρονος, σήμερα, προπονητής για την  υπόθεση του βιασμού ανήλικης αθλήτριας το 2001 στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή του προπονητή κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα ο οποίος δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Στη συνέχεια, το δικαστήριο αποφάσισε να τον καταδικάσει σε 8 χρόνια φυλάκισης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την απολογία του ο 58χρονος, σήμερα, προπονητής κατά την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου επανέλαβε πως δεν υπήρξε κανένας βιασμός αλλά ότι η σχέση των δύο τους ήταν μεν ερωτική αλλά με την σύμφωνη γνώμη της αθλήτριας.

Μάλιστα, ανέφερε πως εκείνη ήταν που τον πίεζε για αρκετό χρονικό διάστημα προκειμένου να συνάψουν ερωτικές σχέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος είναι ένας 58χρονος πρώην γυμναστής, ο οποίος το 2001 προπονούσε σε αθλήματα του στίβου τη 14χρονη τότε μαθήτρια (σήμερα 32 χρόνων). Πρωτόδικα, ο προπονητής είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις γυναίκες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει έξω από τα δικαστήρια στην Πλατεία Δασκαλογιάννη η Ομάδα Γυναικών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με αφορμή τη συνέχιση της δίκης σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του βιασμού ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή της.

www.cretapost.gr