Στη φυλακή μαζί με το 8 μηνών βρέφος της μητέρα που συμμετείχε στην σπείρα των «μαϊμού» ενοικιαστών

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ 9 ΕΤΩΝ
Στη φυλακή μαζί με το 8 μηνών βρέφος της μητέρα που συμμετείχε στην σπείρα των «μαϊμού» ενοικιαστών

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών,καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε διακεκριμένες κλοπές μία νεαρή γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών.

Η κατηγορούμενη συμμετείχε στην γνωστή σπείρα των «μαϊμού» ενοικιαστών, που έμπαιναν σε σπίτια, τα οποία υποτίθεται ότι ήθελαν να ενοικιάσουν και είχαν κατακλέψει πλήθος ιδιοκτητών σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Για την υπόθεση αυτή, είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα στις 28 Ιουλίου, δύο άνδρες και μια γυναίκα ενώ είχαν ακόμα ταυτοποιηθεί δύο άνδρες και τρεις γυναίκες, ως μέλη της ίδιας σπείρας. Μια από αυτές τις γυναίκες, ήταν η κατηγορούμενη, η οποία συνελήφθη πριν από τέσσερις μήνες, προφυλακίστηκε και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Η κατηγορούμενη, μαζί με μια ακόμα γυναίκα, παρίσταναν τις φοιτήτριες που αναζητούσαν σπίτι για να ενοικιάσουν. Ενώ η μια απασχολούσε τους ιδιοκτήτες, η δεύτερη μαζί με τα άλλα μέλη της σπείρας, «ξάφριζαν» ό,τι έβρισκαν από τα σπίτια των ιδιοκτητών.

Ο αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που κατέθεσε χθες στο δικαστήριο, είπε ότι η συγκεκριμένη ομάδα είχε διαπράξει συνολικά 27 κλοπές, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουλίου 2016 και Ιουλίου 2017, σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Κόρινθο, Αργολίδα, Αττική, Φθιώτιδα, Λάρισα, Κατερίνη, Ιωάννινα, και Ηράκλειο Κρήτης, με λεία μεγάλης αξίας.

Να σημειωθεί ότι είναι μητέρα ενός αγοριού 9 ετών, την επιμέλεια του οποίου έχουν οι γονείς της και ενός βρέφους 8 μηνών, το οποίο έχει μαζί της στη φυλακή και είχε φέρει στο δικαστήριο.

Πηγή: ert.gr