Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:23 | 05/11/2015

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Ervis Marku ο οποίος τον Οκτώβριο του 2014 παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τύπου Smart και σκότωσε τρία άτομα στην οδό Πέτρου Ράλλη. Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 12 ετών και δύο μηνών.

«Τι μεταμέλεια; Ούτε ένα δάκρυ  δεν έχουμε δει..» αντέδρασε ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων όταν  οι συνήγοροι υπεράσπισής του κατηγορουμένου ζήτησαν  από το Δικαστήριο την αναγνώριση του ελαφρυντικού της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Ο Εrvis Marku καταδικάστηκε ομόφωνα για την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη της θανατηφόρου διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών, με ενδεχόμενο δόλο και για κατοχή και  προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Όσο για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του κατά πλειοψηφία.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι ο εισαγγελέας της έδρας, κατά την αγόρευσή του, είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενο οδηγού για τα δύο πρώτα αδικήματα, ενώ για την οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, είχε υποστηρίξει ότι θα έπρεπε να απαλλαγεί, καθώς: «οδηγούσε με ψυχραιμία, προγραμματισμό και μεθοδικότητα».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis