Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 19/08/2019

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος ο 29χρονος και ελεύθερη η 26χρονη που εμπλέκονται στη μεγάλη υπόθεση με τα ναρκωτικά (κοκαΐνη και κάνναβη), την οποία χειρίζεται η Ασφάλεια Λαμίας.

Κατά τη διαδικασία ο Αλβανός υπήκοος ανέλαβε όλη την ευθύνη για τα ευρήματα της Αστυνομίας, καθώς εκτός από τα «φιξάκια» που βρήκε επάνω του η ΔΙΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνης σε μορφή βράχου και κάνναβη), ζυγαριές ακριβείας, ασύρματος και χρήματα, στο σπίτι όπου έμενε με τη Λαμιώτισσα στο κέντρο της πόλης.

Η τελευταία αφέθηκε ελεύθερη, με τους περιοριστικούς όρους να δίνει το «παρών» κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα στο Α.Τ. Λαμίας, καθώς και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Για μία «καταστροφική αφέλεια» που την ενέπλεξε στη συγκεκριμένη υπόθεση, στην οποία δεν είχε ουσιαστική συμμετοχή, έκανε λόγο μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport ο δικηγόρος της Νίκος Τσακτάνης.

[custom:google-ads]

Σημειώνουμε ότι, ο 29χρονος είχε απασχολήσει και το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί και καταδικασθεί για υπόθεση ληστείας τον Αύγουστο του 2011, όταν μαζί με άγνωστο συνεργό του είχαν εισβάλει σε σπίτι 76χρονου -τότε- στη Μακρακώμη και με την απειλή μαχαιριού είχαν αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και μικρό χρηματικό ποσό.

Ταυτοποιήθηκε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ενώ εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και οδηγήθηκε στη φυλακή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποφυλακίστηκε το 2016.

Πηγή: lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis