Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:55 | 06/12/2014

 

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 54χρονος Ρουμάνος που τραυμάτισε με σπασμένο μπουκάλι στο λαιμό έναν 34χρονο ομοεθνή του, επειδή... φλέρταρε τη γυναίκα που συνόδευε. Την ίδια στιγμή, το θύμα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο «θερμόαιμος» Ρουμάνος εντοπίστηκε μετά από πολύωρες έρευνες από αστυνομικούς Τ.Α.Ε. και των τμημάτων Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, καθώς είχε διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση μετά τον τραυματισμό του συμπατριώτη του μέσα σε ένα καφενείο στην περιοχή Λαγούτα.

Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μετά την απολογία του, στην οποία ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε πρώτος επίθεση, ο 54χρονος πήρε την άγουσα για τη φυλακή. Στο μεταξύ, ο 34χρονος Ρουμάνος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τις πληγές του από το σπασμένο μπουκάλι με το οποίο τον «κάρφωσε» στον λαιμό ο συμπατριώτης του.

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis