Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 12/10/2018

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 60χρονος άνδρας ο οποίος και ομολόγησε τη δολοφονία της πρώην νύφης του, της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη.

Η διαδικασία της απολογίας ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου δεν ήταν πολύωρη καθώς ο συλληφθείς είχε ομολογήσει την ειδεχθή δολοφονία στους αστυνομικούς κατά την προανάκριση.

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ο κατ’ ομολογία δράστης πέρασε το μεσημέρι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου από την παράπλευρη είσοδο προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια καθώς στην κεντρική είσοδο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Μαρίνας.

[custom:google-ads]

Όταν έγινε αντιληπτό πως ο 60χρονος πρώην κουνιάδος του θύματος είχε φτάσει στα Δικαστήρια οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν και να τον αποδοκιμάζουν έντονα.

Κατά τα διάρκεια της απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε εκ νέου την πράξη του, ωστόσο δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες για το φονικό, καθώς εμφανίστηκε φορτισμένος και ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τίποτα.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας Ηρακλείου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Έτσι, μετά την απολογία του, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis