Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 16/10/2021

Η πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών, με το 13-8 επί της Ουγγαρίας, αποτελούσε ούτως ή άλλως θρίαμβο για την Ελλάδα. Από τη στιγμή που ήταν στον τελικό, όμως, λογικό είναι η σκέψη να ήταν στο χρυσό μετάλλιο, αλλά το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα, αφού στον τελικό η Ισπανία αποδείχθηκε ανώτερη και επικράτησε με 10-5.

Το καλό γεγονός είναι ότι πρόκειται για το 4ο μετάλλιο που παίρνει η Ελλάδα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στο πόλο. Το κακό είναι ότι στον τελικό η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου και της Ευτυχίας Καραγιάννη αδίκησε τον εαυτό της, αφού πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της στη διοργάνωση.

Συνέπεια αυτού, να απλοποιήσει αρκετά τη ζωή των Ισπανίδων, οι οποίες έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους: Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 5-1 για την Ισπανία και από εκεί και πέρα, όσο κι αν το ήθελε η Ελλάδα, η κατάσταση δεν γινόταν να ανατραπεί.

Αυτό, άλλωστε, επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, αφού η Εθνική ομάδα δεν μπορούσε να μειώσει τη διαφορά και τελικά ηττήθηκε με 10-5.

 

Τα κορίτσια που πήραν το ασημένιο μετάλλιο

Και αφού η διοργάνωση ολοκληρώθηκε και η Ελλάδα πήρε μετάλλιο, ας αναφέρουμε τη σύνθεση της αποστολής αυτής της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών: Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ελευθερία Φουντωτού, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Τίνα Καϊάφα, Ελένη Κανετίδου, Ευαγγελία Καρύτσα, Ευφροσύνη Κατσιμπρή, Ιουλία – Άννα Κοντονή, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία – Σωτηρία Ρακιντζή, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Κατερίνα Ζαφειράκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-1, 3-3, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου – Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 1, Φουντωτού, Σιούτη , Κανετίδου 1, Γιαννοπούλου, Νίνου 1 , Μυριοκεφαλιτάκη 1 , Κατσιμπρή , Μπιτσάκου, Κοντονή 1,Τορνάρου, Καρύτσα.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis