Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 18/01/2019

Είκοσι ένα χρόνια μετά την απόδρασή του από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, 56χρονος Βούλγαρος, που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών, επέστρεψε στις ελληνικές φυλακές.

[custom:google-ads]

Όχι για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής των 18 ετών κάθειρξης που του είχε επιβάλει -σε δεύτερο βαθμό- το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, για διακίνηση 2,5 κιλών ηρωίνης, υπόθεση (είχε συλληφθεί στα μέσα στης δεκαετίας του '90 έξω από τις Σέρρες), αλλά ως υπόδικος για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών που αποκαλύφθηκαν μετά την απόδρασή του, το 1998.

Ο αποκαλούμενος από τους αστυνομικούς ως «Βούλγαρος Εσκομπάρ» και «φαντομάς της κοιλάδας του Στρυμόνα» οδηγήθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στον εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εκτελεστούν πέντε από τα επτά εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν εις βάρος του από την ελληνική Δικαιοσύνη.

[custom:google-ads]

Είχε προηγηθεί, τον Αύγουστο του 2010, η θετική γνωμοδότηση των βουλγαρικών δικαστικών Αρχών, υπό την προϋπόθεση όμως ότι ο 56χρονος κατηγορούμενος θα έλυνε πρώτα τις εκκρεμότητες που είχε με τη Δικαιοσύνη της γειτονικής χώρας, εκτίοντας τις ποινές που τέλεσε εκεί.

Πηγή:   ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δωρεά ειδών υπόδησης για Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis