Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:46 | 02/08/2019

Μονοήμερη επίσκεψη στο νομό Έβρου θα πραγματοποιήσει αύριο Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο κ.Χρυσοχοίδης που θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη. Θα αφιχθεί το πρωί στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τις Φέρες, προκειμένου να επισκεφθεί αστυνομικά τμήματα και κυρίως αυτά των Συνοριοφυλάκων. Επίσης, θα βρεθεί στο Δέλτα του Έβρου και θα έχει ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και τις ροές προσφύγων και λαθρομεταναστών.
[custom:google-ads]
Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα βρεθεί ατο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Χειμωνίου Ορεστιάδας, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση και να ενημερωθεί από τους υπεύθυνους για την δραστηριότητα του. Ακόμη, κατά την παραμονή του στο νομό Έβρου αναμένεται να συναντηθεί με τις συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών και να ακούσει τις προτάσεις και τα αιτήματα τους.

Με τις πληροφορίες που υπάρχουν, δεν πρόκειται να βρεθεί στο ΚΥΤ Φυλακίου, άλλωστε την αρμοδιότητα του μεταναστευτικού έχει ο αναπληρωτής υπουργός του Γιώργος Κουμουτσάκος.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis