Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 07/11/2016

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν οδηγήθηκαν πριν λίγη ώρα τα μέλη της σπείρας των ρομά που  έκλεβαν σπίτια και βίλες επωνύμων.

Η λεία της σπείρας ήταν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλης ιπποδύναμης, ασύρματοι, κινητά τηλέφωνα και διαρρηκτικά εργαλεία και αποτελεί τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες εδώ και περίπου 1,5 χρόνο.

Η δράση τους περιλάμβανε περιοχές όπως η Κηφισιά, Διόνυσος, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κρυονέρι, Σταμάτα, Περιστέρι και Γλυφάδα, η δράση τους η οποία όμως έφτανε μέχρι την Αλεξανδρούπολη, την Θεσσαλονίκη και την Ορεστιάδα.

Τα μέλη της έκαναν «μπούκες» σε σπίτια απενεργοποιώντας τους συναγερμούς, τους οποίους έριχναν σε κουβάδες κόβοντας τις τηλεφωνικές συνδέσεις, άρπαζαν χρηματοκιβώτια και τιμαλφή και εξαφανίζονταν με πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία δεν δίσταζαν να εμβολίζουν αυτοκίνητα της αστυνομία.

Η εγκληματική οργάνωση χωρίζονταν σε 2 ομάδες οι οποίες με την σειρά τους διαιρούνταν σε υποοδομάδες για να μην κινούν υποψίες και να ρίχνουν σταχτη στα μάτια της αστυνομίας.


Φωτογραφία: Eurokinissi/ Αλέξανδρος Ζωντανός
www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis