Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 17/01/2017

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τους οπαδούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο την Κυριακή μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Οι συλληφθέντες είναι ένας 27χρονος Έλληνας, ένας 31χρονος Βέλγος και ένας 20χρονος Αλβανός. Όλοι τους θα οδηγηθούν την Τετάρτη ενώπιον του 29ου τακτικού Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών, για να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα, περίπου 30 άτομα συγκεντρώθηκαν λίγο πιο πάνω από το Πεδίον του Άρεως, σε σημείο όπου εδρεύει κεντρικός σύνδεσμος αθηναϊκής ομάδας.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ένα τρόλεϊ μπροστά τους (Γραμμή 18), στο οποίο επέβαινε ένας 25χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί πέταξαν μία βόμβα μολότοφ μπροστά στον δρόμο για να το ακινητοποιήσουν και περίπου 15 από αυτούς εισέβαλαν στο τρόλεϊ και μαχαίρωσαν δύο φορές στον μηρό τον νεαρό.

Διμοιρία των ΜΑΤ που κατέβαινε την Λεωφόρο Αλεξάνδρας είδε το περιστατικό και επενέβη, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να πετάξουν βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς και να ακολουθήσει συμπλοκή.

Από το σημείο έγιναν τρεις συλλήψεις οπαδών και το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών και πήρε εξιτήριο μια μέρα αργότερα.

 www.sofokleousin.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis