Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:19 | 19/10/2020

Στον ανακριτή έφτασε νωρίτερα ο 14χρονος μαθητής που συνελήφθη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο μαθητικό συλλαλητήριο που έγινε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.

Τη σύλληψη και κράτηση του μαθητή καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων Χαλανδρίου και ο δήμος Χαλανδρίου, που καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γιος της μίλησε και στην κάμερα του Mega η μητέρα του 14χρονου μαθητή από το Χαλάνδρι.

«Ο γιος μου έχει συλληφθεί. Το παιδί κατηγορείται για συμμετοχή σε διαδήλωση 100 ατόμων, όπου σημειώθηκαν βανδαλισμοί, εμπρησμός και ρίψη μολότοφ. Θεωρώ ότι ήταν μια άσχημη στιγμή, εκεί που βρέθηκε. Θέλω να γυρίσει πίσω. Δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα με τον Covid, δεν μπορεί καμία μάνα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση να δει το παιδί της», ανέφερε η μητέρα του παιδιού, συμπληρώνοντας πως θέλει να γυρίσει το παιδί στο σπίτι του.

 

Γεωργιάδης: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη

Την εμπιστοσύνη του στις ελληνικές αρχές και την ελληνική Δικαιοσύνη εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δηλαδή να έχει συλλάβει η αστυνομία έναν μαθητή χωρίς να του έχει βρει απολύτως τίποτα… Γιατί τον συνέλαβε, με ποια κατηγορία; Και τον κατηγορεί για κακούργημα χωρίς να του έχει βρει τίποτα; Εσείς βγάζετε νόημα σε αυτό;» διερωτήθηκε ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε ότι ακόμη και αν -ρητορικά μιλώντας, δεχθεί την ανακοίνωση(του συλλόγου γονέων Χαλανδρίου), η υπόθεση θα κριθεί σε ελληνικό δικαστήριο από Έλληνα δικαστή. «Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη», σημείωσε.

Δείτε φωτογραφίες από την Ευελπίδων:

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis