Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:21 | 12/10/2017

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν σήμερα οι δύο άνδρες, 54 και 32 ετών, που συνελήφθησαν για παιδική πορνεία που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Μαζί του κατηγορούμενη κατηγορούμενη είναι η μητέρα των δύο ανήλικων, ηλικίας 12 και 17 ετών, κοριτσιών, η οποία συνελήφθη στο διαμέρισμα του 32χρονου, όπου είχε μεταβεί με τις ανήλικες.

[custom:google-ads]

Οι τρεις συλληφθέντες χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι τόσο με την μητέρα όσο και με τις ανήλικες κόρες της διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Εν τω μεταξύ, σοκάρουν τα στοιχεία που βρήκαν στο διαμέρισμα του 32χρονου κατηγορούμενου οι αστυνομικοί, καθώς κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη και δύο διεγερτικά χάπια.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, για εξώθηση στην πορνεία ανηλίκων, συστάθηκε το τελευταίο 20ήμερο, ειδική ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία και δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνά τους, ενήργησαν το βράδυ της Τρίτης στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις, στις δύο ανήλικες αλλοδαπές υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι, ο 54χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επισημαίνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει άμεσα και εμπεριστατωμένα, με ιδιαίτερη διακριτικότητα και συνέπεια κάθε καταγγελία που αφορά παραβατικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων, σεβόμενη και προστατεύοντας την προσωπικότητα των θυμάτων.

Πηγή: patrastimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis