Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:28 | 03/12/2018

Στον ανακριτή καλούνται σήμερα για να απολογηθούν οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο. Καλούνται να απολογηθούν για το αδίκημα της θανατηφόρας βλάβης κατά συναυτουργία.

Να σημειωθεί ότι η πλευρά της οικογένειας του ακτιβιστή ζήτησε την Παρασκευή, με υπόμνημά της, την μετατροπή του κατηγορητηρίου για τον μεσίτη και τον κοσμηματοπώλη από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

[custom:google-ads]

Μετά την ιατροδικαστική έκθεση που συνέδεε αιτιωδώς τα χτυπήματα σε βάρος του Ζακ με τον θάνατό του, η κίνηση αυτή από την πλευρά της οικογένειας ήταν αναμενόμενη. Επιπλέον, «όπλο» στα χέρια των δικηγόρων της οικογένειας είναι και το βίντεο που δημοσιεύθηκε με τα χτυπήματα σε βάρος του 33χρονου.

Το αίτημα της οικογένειας εδράζεται στην ιατροδικαστική έκθεση και το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της, ως προς την αιτία θανάτου, αλλά και στο βιντεοληπτικό υλικό όπου καταγράφονται οι δύο κατηγορούμενοι καταστηματάρχες να χτυπούν βάναυσα τον 33χρονο ενώ προσπαθεί να βγει έρποντας από το κάτω μέρος της θρυμματισμένης από τους ίδιους, βιτρίνας του κοσμηματοπωλείου.

dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση με μολότοφ στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην Καισαριανή

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis