Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 04/07/2016

Στον 7ο τακτικό ανακριτή για να απολογηθούν βρίσκονται σήμερα Δευτέρα (4/6) οι πέντε κατηγορούμενες που παρίσταναν τα μέντιουμ, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πελάτες.

Οι πέντε γυναίκες συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος, της Ασφάλειας Αττικής, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι δύο γυναίκες φέρονται να έχουν αρπάξει πάνω από 70.000 ευρώ μόνο από δύο θύματά τους.

Στους χώρους που δρούσαν είχαν συχνή παρουσία πολλές διάσημες τηλεπερσόνες και άνθρωποι από το χώρο της ελληνικής showbiz, οι οποίοι δεν δίσταζαν να πληρώσουν αδρά τις συγκεκριμένες γυναίκες για να τους πουν το... μέλλον τους. Σύμφωνα μάλιστα με το site της... επιχείρησης, τα “μέντιουμ” ταξίδευαν και σε κοσμικά νησιά της Ελλάδας για να προσφέρουν τις... υπηρεσίες τους.

Οι αδίστακτες γυναίκες είχαν παρουσία στο διαδίκτυο, αφού χρησιμοποιούσαν ως δόλωμα δόλωμα επωνύμους με τους οποίους είχε φωτογραφηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα... ξόρκια που έκανε το μέντιουμ ήταν ανατριχιαστικά, καθώς ζητούσε από τους πελάτες της να της πάνε από γενετικό υλικό μέχρι και χώμα από νεκροταφείο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 97 χρυσές λίρες Αγγλίας, 710 ευρώ, 90 δολάρια ΗΠΑ, ένα πιστόλι κρότου με 14 αβολίδοτα φυσίγγια των 9mm, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο tablets, διάφορα κέρινα ομοιώματα, γυάλινα βάζα που περιείχαν λιβάνια, πέντε βιβλία μαγείας, ένα μαχαίρι, βιβλιάρια τραπέζης, δύο συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων (usb) και ατζέντες με στοιχεία πελατών.

Οι έρευνες για τον προσδιορισμό της έκτασης της εγκληματικής δράσης τους συνεχίζονται.


 

 

www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis