Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:31 | 14/09/2019

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Χίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη με τον Αστυνομικό Δ/ντη Χίου Δημήτριο Αυγερινό και το Διοικητή της Τροχαίας Χίου Παντελή Καλανδρόπουλο.
[custom:google-ads]
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας των πολιτών, ενώ έμφαση δόθηκε και στα κυκλοφοριακά προβλήματα της Χίου. Επιπροσθέτως, σε υψηλή προτεραιότητα τέθηκε το θέμα της ασφάλειας λόγω του προσφυγικού/ μεταναστευτικού ζητήματος στο Κ.Υ.Τ. της ΒΙΑΛ στο Χαλκειός, όπου σημειώνονται καθημερινά προβλήματα λόγω των αθρόων αφίξεων που καταγράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε προς τον Διευθυντή και το Διοικητή την πλήρη και ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη για το έργο τους καθώς και την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του προς τους άνδρες και τις γυναίκες του Σώματος για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ενώ τέλος επισφραγίστηκε για ακόμα μία φορά η άριστη και αγαστή συνεργασία από μέρους και των δύο πλευρών.

Πηγή: alithia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis